fbpx

Condicions generals

CONDICIONS GENERALS

La majoria d’activitats del Festival només permeten un nombre limitat de places. Convé treure les entrades amb la major antelació possible.

Les entrades adquirides no podran ser canviades ni reemborsades.

No oblidis portar la teva entrada impresa perquè és obligatori ensenyar-la per accedir a l’activitat.

Només en el cas de cancel·lació o modificació de l’activitat per part de l’organització, es tindrà dret al reemborsament del seu import.

Al mapa adjunt hi apareixen indicats els llocs on es realitzaran les diverses activitats del Contesporles.

Les cases on es realitzen activitats no apareixen indicades al mapa, per respecte a la privacitat dels particulars.

Els espais utilitzats al Festival adaptats per a les apareixen indicats amb el symbol al mapa.

Per respecte al públic i als artistes, no es permetrà l’entrada un cop iniciada l’activitat.

15 minuts abans de començar cada activitat, partirà un guia des del Punt d’Informació del Festival, situat al Passeig del Rei. Aquest guia acompanyarà, al lloc on es desenvoluparà cada activitat, aquelles persones que no hagin sabut o volgut anar-hi directamente o necessitin orientació per trobar l’espai.

La majoria d’activitats tenen una durada aproximada màxima d’1 hora. Les activitats que tenen una altra durada, s’indiquen al programa.

(*) A les activitats que duen aquesta indicació, els nins i nines assistents han d’anar acompanyats, com a mínim, per un adult. Tots els assistents han de pagar entrada.

A les activitats per a adults, indicades al programa, no hi poden entrar menors.

Les sessions que es fan en llengües diferents del català s’indiquen així al programa. Les sessions en anglès estan adaptades al llenguatge per a infants, i es podran seguir fàcilment per les edats indicades.

En cas de pluja, s’ha previst que les activitats a l’aire lliure es facin a espais coberts que s’indicaran oportunament al al Punt d’Informació.

Durant el Festival, membres acreditats de l’organització prendran imatges generals de les activitats, a les quals hi poden aparèixer les persones presents, sempre com a elements accessoris de la informació principal. Aquestes imatges tindran com a finalitat exclusiva la informació i la comunicació sobre el Festival, a través de mitjans, xarxes, etc. així com la memòria de l’esdeveniment, i respectaran en tot moment la intimitat i el dret a la propia imatge de les persones que hi puguin aparèixer, tot evitant qualsevol posible connotació negativa per a aquestes.

L’assistència a les activitats del Festival implica l’acceptació d’aquesta possibilitat de captació, reproducció i difusió d’imatges de les activitats i les persones presents.

Els assistents (o els seus pares o tutors, en el cas dels menors) podran, en tot cas, expressar el seu desig de no aparèixer a imatges enregistrades per l’organització del Festival, el qual desig serà estrictament respectat.

L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar qualsevol activitat inclosa al programa, per motius meteorològics o d’organització.

Per a qualsevol informació o aclariment, adreçau-vos al Punt d’Informació instal·lat al Passeig del Rei, o a les persones degudament identificades que es trobaran als llocs més cèntrics del poble.