fbpx

Contacte

PARLEM?

Si vols fer-nos alguna consulta, omple el nostre formulari.

Però recorda que, si ets periodista, has de contactar-nos escrivint a premsa@contesporles.com

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIO CULTURAL CONTESPORLES amb G57878647 i domicili social situat a CARRERO DE LA VILETA 2 07190, ESPORLES (ILLES BALEARS), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIO CULTURAL CONTESPORLES informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.
ASSOCIACIO CULTURAL CONTESPORLES informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIO CULTURAL CONTESPORLES es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@contesporles.com.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.